Hudson Valley House II

Hudson Valley House II

建築家
Thomas Phifer and Partners
位置
Hudson Valley, New York | 地図を見ます
プロジェクト年度
2018
カテゴリー
民家
Scott Frances
製品スペックシート

エレメントブランド商品名
FireplaceCF + D | custom fireplace design
Hardware, Doors, ShuttersBench Dogs
CorianEvans and Paul
Hardware, Doors, ShuttersLowe Furniture
ConcreteMarco Boscardin and Sons
Light FixturesViabizzuno

製品スペックシート
Fireplace
Hardware, Doors, Shutters
Bench Dogs さんの
Corian
Evans and Paul さんの
Hardware, Doors, Shutters
Lowe Furniture さんの
Concrete
Light Fixtures
Viabizzuno さんの

Hudson Valley House II

Thomas Phifer and Partners 建築家 として

Set back from the road and sited in a gently sloping meadow, Hudson Valley House II is a collection of six separate pavilions totaling 4,600-square-feet, each housing a different function commonly found in a single residence. The structures are clustered around a central courtyard filled with native grasses, locust and conifer trees, and flowering shrubs. This arrangement provides a sense of seclusion, privacy, and pastoral retreat sought by the clients and encourage walking through nature. Support functions are located in a nearby unobtrusive garden shed and garage.

photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances

Inspired by traditional farm settlements in the Swiss Alps, the courtyard buildings have sloped roofs and are clad in rough-hewn cedar shakes coated with black tar that acts as a natural preservative. Each shingle-clad form sits on a continuous, projecting concrete apron that hovers above the ground plane. Large, unfinished granite slabs and tall black metal portals, flanked by flowering native shrubs, mark the entry to each building.

photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances

The main building’s ground floor contains support spaces, while living, dining, and kitchen are located above for optimal views of the landscape and the forest beyond. An elevated walkway, triangular in section, links the adjoining master bedroom. The grouping is complete with two separate bedroom buildings, a study, and a meditation room with a lofty, steeply peaked roof. Exterior-grade Austrian light spruce plywood covers the interior floors, walls, and ceilings. The inside of the meditation room is painted black, obscuring perception of the tall ceiling, and focusing attention on the large square opening facing the adjacent field.

photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances

Team:

Architects: Thomas Phifer and Partners

Design Team:

Thomas Phifer and Partners Thomas Phifer

Jean Phifer, Project Architect Lauren Eggert

Jeremiah DeMoss

Larry Weaner Landscape Associates Larry Weaner, Principal

Rebecca Kagle, Project Manager

Structure: Skidmore, Owings & Merrill

Landscape: Larry Weaner Landscape Associates

MEP: Thompson Plumbing Heating and Electric

General Contractor: Eastern Construction Professionals

Photographer: Scott Frances

photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances
photo_credit Scott Frances
Scott Frances

Materials Used:

Entry Portals, Metalwork: Dutchess Metal Supply Corp.

Hardware, Doors, Shutters: Lowe, Bench Dogs

Light Fixtures: Viabizzuno America

Cabinets and Millwork: Dcor Design Works, LLC

Excavation: Ed Kading

Concrete: Marco Boscardin and Sons

Garden Designer: Jean Phifer

Landscape Installer: Twin Brooks Gardens

Corian: Evans & Paul

Fireplace: CF + D I Custom Fireplace Design

Caption

でストーリーを読むEnglishItalianoDeutschPortuguêsFrançaisEspañol

注目のプロジェクト
最新の製品
ニュース